fbpx
Skip to main content
din 1994
 +40 259 463 902     contact@aba-ro.ro

Clinians

Clinians Clinians
Clinians Clinians
Clinians Clinians

Doriți să aflați secretul unui ten strălucitor? 🤩 Totul este să aveți grijă de pielea dumneavoastră în fiecare zi! 💆‍♀️ 

Vă prezentăm linia de produse cosmetice Clinians INTENSE A  LIFTING ANTIRID cu Acid Hialuronic gândite special pentru pielea matură: vârsta recomandată 40;50;60 ani 

Cu produsele CLINIANS Vă puteti răsfăţa în propria Clinică de Frumusețe creată în confortul de acasă:

  1. Apă micelară bifazică
  2. Ser concentrat
  3. Tratament de zi şi de noapte
  4. Îngrijirea conturului de ochi

🧖‍♀️ Această rutină zilnică de îngrijire a tenului vă va ajuta să vă mențineți pielea sănătoasă, strălucitoare și frumoasă. 

În completarea tratamentului zilnic, linia CLINIANS INTENSE A vine cu încă două produse magice, pe care le puteți folosi ocazional:

Masca reîmplulpantă și Tratamentul de șoc

Vă invităm să urmăriți pagina noastră pentru a afla mai multe despre proprietățile, ingredientele și efectele benefice ale liniei CLINIANS INTENSE A LIFTING ANTIRID

💆‍♀️ Primul pas din rutina de îngrijire a tenului este CURĂȚAREA.

Apa micelară bifazică Clinians Intense A cu ACID HIALURONIC este un produs cosmetic inovativ multifunctional 3 in 1: CURĂŢĂ – DEMACHIAZĂ – HIDRATEAZĂ

Conține două faze separate: una uleioasă și cealaltă apoasă. Agitaţi flaconul pentru ca aceste două faze complementare sa funcționeze sinergic contribuind în mod optim la îndepărtarea machiajului, impurităților și a excesului de sebum de pe față. 

Atunci când este aplicată pe piele, faza uleioasă dizolvă, atrage și captează machiajul şi impuritățile ca apoi faza apoasă să le îndepărteze delicat, lăsând o plăcută senzaţie de prospeţime. Astfel se îndepartează orice tip de machiaj de pe faţă, ochi și buze, chiar și cel waterproof, fără a lăsa reziduuri.

De asemenea, formula Apei micelare Clinians Intense A cu ACID HIALURONIC puternic hidratant, este concepută pentru a hidrata intens pielea curăţată asigurând astfel o curăţare delicată şi fără efecte agresive, pregătind pielea pentru următorul pas.

Începeți #rutina de îngrijire a pielii cu acest produs uimitor pentru cele mai bune rezultate.

Cel de-al doilea pas în rutina de îngrijire a tenului este aplicarea Serului concentrat  

Serul concentrat CLINIANS Intense A cu ACID HIALURONIC pur 100% cu 3 greutati moleculare diferite, acționează țintit pe 3 niveluri diverse ale pielii.

Textura lejeră, fluidă și transparentă, cu absorbție rapidă face ca pielea proaspăt curățată si receptivă la tratament, să fie profund penetrată de Acidul Hialuronic PUR care va acționa foarte eficient.

Serul concentrat Clinians Intense A cu Acid hialuronic pur 100% este conceput pentru a fi utilizat ca tratament intensiv SUPERHIDRATANT pentru pielea matură sau prematur afectată.

Produsul ajută la menținerea hidratării corecte a pielii, având o acțiune Volumizantă şi reîmpulpantă și oferind tenului un aspect mai plin și mai tânăr.

De asemenea, serul cu Acid Hialuronic pur 100% ajută la reducerea liniilor fine și a ridurilor, precum și la îmbunătățirea texturii și a fermității pielii. 

Serul concentrat conține 330 mg de Acid Hialuronic pur cu 3 greutăți moleculare diferite pentru a acționa la diferite niveluri ale pielii, garantând o intensă putere hidratantă. 
AH cu greutate moleculară ridicată acționează pe suprafața pielii, creând un film invizibil care reține apa și-i limitează evaporarea, 
AH cu greutate moleculară medie acționeze la nivelul epidermei pentru o mai intensă putere hidratantă,
AH cu greutate moleculară foarte joasă penetrează în straturile adânci ale pielii pentru o hidratare profundă cu efect de reîmpulpare.

Cel de-al treilea pas în procesul de îngrijire a tenului este utilizarea cremei potrivite, importantă pentru a asigura efectul de Lifting ANTIRID necesar pielii mature si afectate.

Tratamentul Antirid reîmpulpant de ZI – Clinians Intense A, gratie unei doze amplificate de Acid Hialuronic, are o acțiune volumizantă și recompactantă asupra feţei, care devine netedă şi cu contururi redefinite.

Pe lângă Acid Hialuronic hidratant cu două greutăți moleculare, pentru a acționa la diverse niveluri ale epidermei, crema de zi Clinians Intense A conține și un antioxidat activ multifuncțional care amplifică biosinteza Acidului Hialuronic la nivelul dermei si epidermei.

În completarea acestor ingrediente, a fost adăugat un filtru SPF15, care asigură protecția pielii împotriva radiațiilor solare, prevenind astfel îmbătrânirea prematură a pielii și apariția ridurilor.

Tratamentul de noapte este complementar celui de zi!

În timpul nopții, pielea intră într-un proces natural de regenerare. Prin aplicarea unui tratament de noapte, puteți ajuta la accelerarea acestui proces care va duce la eficientizarea efectelor de reducere a ridurilor.

Tratamentul Antirid reîmplupant de Noapte – Clinians Intense A are o textură mai bogată și nutritivă, pentru a oferi pielii o hidratare extra pe timpul repausului nocturn. Crema hidratantă de noapte conține și un ingredient activ care favorizează reînnoirea celulară.

Gelul elasticizant Intense A Lifting ANTIRID specific pentru tratamentul conturului de ochi completeaza rutina cotidiana de ingrijire a feţei.

Gelul proaspăt cu acțiune elasticizantă și drenantă are un aplicator practic cu 3 sfere din oțel care permite efectuarea unui masaj lejer și benefic în timpul utilizării.

Gelul pentru contur de ochi cu Acid Hialuronic acționează impotriva pungilor diminuînd cearcănele din jurul ochilor, pentru o faţă mai tânără şi o privire luminoasă.

Pentru momente speciale sau cand pielea feţei este agresată de factorii externi şi necesită intervenţia cu tratamente EXTRA:

Masca pentru față Clinians Intense A Lifting ANTIRID este un tratament SPECIAL care conține Acid Hialuronic cu 3 greutăți moleculare şi asigură o triplă acţiune 

1 – SUPER HIDRATANTĂ

2 – RĂCORITOARE

3 – COMPACTANTĂ.

Textura de gel conferă prospețime și este plăcută la aplicare. 

TIMP DE APLICARE: 10 MINUTE.

Ambalajul cu capac oferă posibilitatea de a reînchide pliculețul care conţine 3 doze, astfel încât masca reîmpulpantă să poată fi folosită de mai multe ori. 

TRATAMENT ÎN FIOLE pentru 7 ZILE cu ACID HIALURONIC pur 100%

Tratamentul SPECIAL de Şoc cu acțiune intensivă este perfect pentru un boost de hidratare atunci când pielea este deosebit de afectată și necesită în mod particular îngrijire și extra atenție.  

Cele 7 fiole monodoză având o acţiune reîmpulpantă și volumizantă, ajută la restabilirea nivelurilor optime de hidratare, elasticitate și compactitate a pielii feţei.

Conţine:

+ACID HIALURONIC utilizat cu 3 greutăți moleculare diferite, pentru a acționa la diverse niveluri ale pielii.

In plus +COLAGEN + VITAMINA A  pentru cea mai eficace acţiune de LIFTING ANTIRID.  

Pachetul conține 7 fiole monodoză pentru o săptamână de tratament.