fbpx
Skip to main content
din 1994
 +40 259 463 902     contact@aba-ro.ro

ABA-RO s. r. l.

societate mixtă italo-română, constituită în 1994

ABA-RO srl – societate mixta italo-romana – s-a constituit în 1994 prin îmbinarea experienței comerciale a părții italiene cu spiritul organizatoric, rigurozitatea si entuziasmul părții romane care a constatat ca pe piața românească TOTUL E IN SCHIMBARE. Acesta a rămas motto-ul călăuzitor al firmei, de-a lungul timpului, atunci cand printre meandrele și capcanele pieței capitaliste în formare, ABA-RO a răzbătut, reușind cu multa MUNCĂ, PRINCIPIALITATE și SERIOZITATE, să se mențină și să se dezvolte.

În toți acești ani – AM PARFUMAT ROMÂNIA!

Am adus fiecăruia câte puțin din plăcerea și bucuria oferită de cele mai fascinante parfumuri italiene!

Am dăruit tuturor cele mai seducătoare parfumuri de dama, cele mai virile parfumuri de bărbați, cele mai captivante parfumuri pentru tineri, adolescenți sau copii.

Prin gama vastă de produse cosmetice – în permanență SCHIMBARE – am cucerit publicul românesc care și astăzi apreciază inegalabilul BUN GUST ITALIAN.

Am reusit astfel, grație perseverenței și tenacității echipei noastre dedicate și mulțumită distribuitorilor noștri teritoriali la fel de motivați să promovăm și să susținem cu profesionalism brandurile noastre deja consacrate : MALIZIA, INTESA, CLINIANS, GLICEMILLE, FIGARO, MIL-MIL, ABA, ACTIFF.

Am avut la baza calitatea ireproșabila a produselor noastre competitive, cu o prezentare de un inalt nivel stilistic si estetic, avand ca suport tehnic toate certificarile de conformitate cu normele CE relativ la compozitie, testare, etichetare si garantare.

Gama larga de produse cosmetice vine in intampinarea exigentelor tot mai ridicate ale omului modern, in continua evolutie, si propune astazi articole noi, INOVATIVE, FUNCTIONALE, TEHNOLOGICE, PERSONALIZATE:

  • deodorante cu protectie indelungata pe 24 sau 48 de ore – NIDRA, INTESA, MALIZIA, FRESH CARE
  • produse cu principii active cosmetice moderne ca: – ODOUR BLOCK COMPLEX – principiu activ de dezodorizare complexa – triplu principiu activ anti-imbatranirea pielii
  • linii de îngrijire corporala specifice pentru pielea sensibila, cu extracte BIOLOGICE și parfumuri 100% naturale – ECO BIO NATURA

Susținem zilnic acest pretios portofoliu pentru a adauga VALOARE, prin munca noastra in echipa cu cea a producatorilor italieni, deoarece am inteles de-a lungul timpului ca TOTUL E IN SCHIMBARE SI NUMAI ADEVARATELE VALORI POT DAINUI.

Mereu alături

Echipa ABA RO