Detergent profesional HO.RE.CA 

În această categorie se află 13 produse.

Detergent profesional pt. vase AUTOMATIC 10l - detergent degresant concentrat pentru spalarea  AUTOMATA a vaselor in masina de spalat vase profesionala cu dozator. 

Solutie profesionala pt. limpezire vase 10l - elimina petele de calcar la limpezirea farfuriilor si paharelor în mașini automate pentru spălat vase.

Superdegresant profesional 10l - Degresant concentrat pentru curatarea utilajelor si pardoselilor industriale. Inlatura eficient si petele de pe tesaturi textile.

Detergent profesional pt. podele ceramice 10l - Curata suprafetele lavabile din ceramica, plastic, sticla, metale de orice tip, etc.

Detergent profesional pt. mocheta 10l - destinat curatarii profesionale a mochetelor, covoarelor si tapiteriilor.

Degresant profesional pt. grill 10l - curata energic grasimea arsa de pe cuptoare, plite, grill.

Detartrant profesional 10 l - Agent de curatare acid, pentru indepartarea depunerilor de calcar de pe suprafetele echipamentelor  din bucatarii: bai calde, boilere, generatoare de abur, cafetiere, ustensile si masini de spalat vase.

Sapun lichid ANTIBACTERIAN 10 l - pentru spalarea mainilor in mediu profesional si casnic.

Detergent profesional pt. geam 10 l - destinat curatarii geamurilor, obiectelor din sticla, a oglinzilor, precum si a altor suprafete lavabile.

Detartrant WC profesional 10 l - Detartrant pe baza de acid fosforic cu o putere mare de curatare si indepartare a depunerilor de calcar din vasul WC.

Detergent profesional pt. vase 10 l - Detergent lichid concentrat pentru spalarea manuala a vaselor.

Detergent profesional pt. podele din lemn 10 l - curata temeinic suprafetele din lemn, parchet laminat, mobilier din PAL sau MDF, etc

Afișare 1 - 12 din 13 produse