Testate microbiologic 

În această categorie se află 6 produse.

Sampon ECO BIO Natura cu Verbena si Ceai verde BIO 300 ml- purificant cu actiune delicata si pH fiziologic  - cu extracte din Verbena si Ceai Verde BIOLOGICE - certificat NATRUE.

Dus gel ECO BIO Natura cu Aloe Vera si Bambus BIO 500 ml - delicat cu pH fiziologic - cu extracte din Aloe vera si bambus BIOLOGICE - certificat NATRUE.  

Sampon ECO BIO Natura cu Aloe Vera si Ulei de in BIO 300 ml - hidratant cu actiune delicata si pH fiziologic - cu extracte din Aloe Vera  si Ulei de in BIOLOGICE - certificat NATRUE.

Sapun lichid ECO BIO Natura cu Aloe Vera si Citrice BIO 300 ml purificant cu actiune delicata si pH fiziologic - cu extracte din Aloe Vera si Citrice BIOLOGICE - certificat NATRUE.

Sapun lichid intim ECO BIO Natura cu Galbenele si Musetel BIO 300 ml - cu pH fiziologic - cu extracte din Galbenele si Musetel BIOLOGICE - certificat NATRUE. 

Sapun lichid ECO BIO Natura cu Aloe Vera si Citrice BIO rezerva 600 ml - purificant cu actiune delicata si pH fiziologic - cu extracte din Aloe Vera si Citrice BIOLOGICE - certificat NATRUE.  

Afișare 1 - 6 din 6 produse