Cu extracte BIO 

În această categorie se află 14 produse.

Crema de maini Glicemille Nutritiva cutie 100 ml cu concentratie mare de Glicerina vegetala de inalta puritate, extracte biologice din Musetel si Vitamina E

Crema de maini Glicemille Nutritiva tub 100 ml cu concentratie mare de Glicerina vegetala de inalta puritate, extracte biologice din Musetel si Vitamina E

Crema de maini Glicemille Hidratanta tub 100 ml cu concentratie mare de Glicerina vegetala de inalta puritate, extracte biologice din Musetel si Aloe Vera

Stick balsam de buze Glicemille Nutritiv 5 ml cu concentratie mare de Glicerina vegetala de inalta puritate, extracte biologice din Musetel si Vitamina E care  hraneste si protejeaza buzele.

Stick balsam de buze Glicemille Hidratant 5 ml cu concentratie mare de Glicerina vegetala de inalta puritate, extracte biologice din Musetel si Aloe Vera care hidrateaza si protejeaza buzele avand filtru UVA SPF15.

Sapun lichid intim Nidra Fresh 500 ml cu proteine din Lapte, extracte de BIO Aloe si Acid Lactic, pH 3,5 pt perioadele critice ( ciclu, sarcina, lauzie) 

Deo Nidra Lapte Fresh 48 h 150 ml cu proteine din lapte si BIO Aloe, invizibil

Deo vapo Nidra Fresh 24 h 75 ml cu proteine din lapte si Bio Aloe, fara saruri de aluminiu, invizibil

Dus gel ECO BIO Natura cu Aloe Vera si Bambus BIO 500 ml - delicat cu pH fiziologic - cu extracte din Aloe vera si bambus BIOLOGICE - certificat NATRUE.  

Sampon ECO BIO Natura cu Verbena si Ceai verde BIO 300 ml- purificant cu actiune delicata si pH fiziologic  - cu extracte din Verbena si Ceai Verde BIOLOGICE - certificat NATRUE.

Sampon ECO BIO Natura cu Aloe Vera si Ulei de in BIO 300 ml - hidratant cu actiune delicata si pH fiziologic - cu extracte din Aloe Vera  si Ulei de in BIOLOGICE - certificat NATRUE.

Sapun lichid ECO BIO Natura cu Aloe Vera si Citrice BIO 300 ml purificant cu actiune delicata si pH fiziologic - cu extracte din Aloe Vera si Citrice BIOLOGICE - certificat NATRUE.

Afișare 1 - 12 din 14 produse