fbpx
Skip to main content
din 1994
 +40 259 463 902     contact@aba-ro.ro

Totul e în schimbare și numai adevăratele valori pot supraviețui!

ABA-RO SRL – societate mixtă italo-română – s-a constituit în 1994 prin îmbinarea experienței comerciale a părții italiene cu spiritul organizatoric, rigurozitatea și entuziasmul părții române care a constatat că pe piața românească TOTUL E ÎN SCHIMBARE. Acesta a rămas motto-ul călauzitor al firmei, de-a lungul timpului, atunci când printre meandrele și capcanele pieței capitaliste în formare, ABA-RO a răzbătut, reușind cu multă MUNCĂ, PRINCIPIALITATE și SERIOZITATE, să se mențină și să se dezvolte.

În toți acești ani – AM PARFUMAT ROMÂNIA!

Gama Intesa

În gama Intesa vă oferim produse pentru diferite tipuri de ten precum spumă de ras și dupa ras, deodorante spray și geluri de duș cu parfumuri inconfundabile și învăluitoare, produse unisex și multe altele.

Intesa Styling

Intesa Pour Homme

Intesa Unisex

Gama Malizia

Malizia este linia de produse de toaletă dedicată întregii familii. Formulele sunt îmbogățite cu ingrediente naturale și înfrumusețate cu parfumuri de răsfăț care respectă echilibrul natural al pielii și care învăluie corpul într-o îmbrățișare seducătoare și revitalizantă, curăță delicat și ajută la menținerea hidratării naturale a pielii. Pentru un sentiment de relaxare în fiecare zi.

Malizia Uomo

Malizia Famiglia

Malizia Fresh Care

Malizia Profumo D’intesa