Bărbierit 

În această categorie se află 17 produse.

After Shave Malizia Uomo Vetyver balsam no alcohol 100 ml ideal si pentru piele sensibila

After shave Malizia Uomo Vetyver tonic lotion 100 ml cu provitamina B5

Spuma de ras Malizia Uomo Vetyver 300 ml cu extracte de Aloe Vera raspunde barbatului dinamic cu exigente de ingrijire cotidiana confortabila.

Spuma de ras Malizia Uomo Argan si Karite 300 ml cu Ulei de Argan si Unt de Karite, ideala pentru orice tip de piele - chiar si sensibila - raspunde barbatului dinamic cu exigente de ingrijire cotidiana confortabila.

Spuma de ras Intesa pour Homme Avocado 300 ml cu Ulei de Avocado, dermoprotectiv, emolient si hidratant

Spuma de ras Intesa pour Homme Vitamina E 300 ml dermoprotectiva, emolienta si hidratanta gratie continutului de vitamina E, Unt de Karite si Unt de Cacao 

After Shave Intesa pour Homme Energy Power 100 ml - cu note lemnoase, fara alcool, contine TAURINA si COFEINA, tonifiante si energizante.

After Shave Intesa pour Homme Refreshing 100 ml cu Menthol racoritor si Panthenol hidratant, daruieste o imediata senzatie de prospetime si vitalitate.

After Shave Intesa pour Homme Vitacell 100 ml - un balsam hidratant si calmant, cu VITACELL - principiu activ cosmetic antiimbatranire.

Spuma de ras Intesa pour Homme Vitacell 300 ml dermoprotectiva, emolienta si hidratanta, cu VITACELL - principiu activ antiimbatrinire -

Spuma de ras Intesa pour Homme Avocado 3x50 ml emolienta si hidratanta cu Ulei de Avocado si parfum oriental Ylang Ylang asigura barbieritul perfect in calatorii. 

After shave Intesa pour Homme sensitive 100 ml - fluid balsam hidratant si emolient 

Afișare 1 - 12 din 17 produse